Hoppa till innehåll

Våra kandidater

#1 Paula Dahlberg

Högst upp på valsedeln för Värdigt Liv står Paula Dahlberg! Hen har tidigare varit kommunpolitiker, och är numera bland annat talesperson för Partiet Vändpunkt, krönikör i tidningen Syre, och driver plattformen Vardagsrasismen.

Läs mer om Paula


#2 Poya Ashna

På andra plats på valsedeln för Värdigt Liv står Poya Ashna! Utöver sitt engagemang i Feministiskt initiativ är Poya också föreläsare och aktiv inom både RFSU och MÄN Stockholm.

Läs mer om Poya


#3 Agnes Lundgren

På tredje plats på valsedeln för Värdigt Liv står Agnes Lundgren! Agnes är partiledare för Feministiskt initiativ. Hon har även erfarenhet som kommun- och regionpolitiker i region Gotland. Utöver det är hon konstnär, dansare, förskolepedagog och vårdbiträde.

Läs mer om Agnes


#4 Tomas Håkanson

På fjärde plats på valsedeln för Värdigt Liv står Tomas Håkanson! Tomas är översättare, och en av initiativtagarna inom Partiet Vändpunkt till ett bredare politiskt samarbete, framför allt med Feministiskt initiativ.

Läs mer om Tomas


#5 Rebecca Sunnerås Jonsson

På femte plats på valsedeln för Värdigt Liv hittar vi Rebecca Sunnerås Jonsson! Rebecca är lärare och sitter i styrelsen för Feministiskt initiativ Malmö.

Läs mer om Rebecca


#6 Leia Nordin

På sjätte plats på valsedeln för Värdigt Liv står Leia Nordin! Leia är styrelseordförande för Feministiskt initiativ och en av initiativtagarna till samarbetet med Partiet Vändpunkt.

Läs mer om Leia


#7 Mikael Ludvigsson

På sjunde plats på EU-listan står Mikael Ludvigsson! Mikael sitter i Partiet Vändpunkts styrelse och har varit engagerad i samarbetet Värdigt Liv sedan dess start.

Läs mer om Mikael


#8 Luis Lineo

På åttonde plats på Värdigt Livs lista till EU-valet står Luis Lineo, partiledare för FI och engagerad i flertalet andra organisationer!

Läs mer om Luis


#9 Sven Stark

På plats nio på EU-listan: Partiet Vändpunkts huvudsekreterare Sven Stark!

Läs mer om Sven


#10 Joachim Bergenstråhle

Vi fortsätter med våra kandidatpresentationer! På plats 10 på EU-vallistan står Joachim Bergenstråhle, som har gedigen kunskap om och erfarenhet av bland annat kulturfrågor – viktigt i denna tid av nedskärningar på området.

Läs mer om Joachim


11 Torbjörn Lahti
12 Mats Willers
13 Bengt-Uno Andersson
14 Gunnar Brundin